Ullensaker Sykkelklubb er valgt som arrangør av NM Master landevei 2023

Arrangøren av NM Master landevei 2023 er klar

NM master landevei 2023 er tildelt Ullensaker Cykleklub. Rittet vil bli arrangert 24 og 25 juni 2023.

Det er Hurdal i Øvre Romerike som blir utgangspunktet for tempo- og fellesstartrittet. Hurdal gir en kort vei til Gardermoen og landskapet gir muligheter til bakker og et rullende terreng. Arrangøren har allerede en god plan for arrangementet og vil samarbeide med flere klubber i området.

Det er planlagt at temporittet vil passere Hurdal sentrum og ha målgang på toppen av Minneåsen ved Hermods plass. Tempoen vil bli på 11,1 km med en 4,6 km. lang stigning på slutten.

Det er planlagt at fellesstarten vil ha start ved Hurdal Skole og gå rundt Hurdalsjøen. Runden er 47km og kjøres 2 ganger for aldersklasser opp til 60 år (99 km). Kvinner og menn 60+ skal sykle en runde (52 km). Alle klassene vil avslutte med bakken opp til Hermods plass slik som under tempoen. Dette gjør at rittet får en ekstra dimensjon med en spennende avslutning i motbakke.

Dette kan bli supergøy! Men for å få det til så må vi ha en fin arbeidsgruppe på plass. Flere av dere har allerede gitt beskjed om at dere kan bidra, men vi vil gjerne ha noen flere. Send en melding til Heidi eller meg om du har lyst til å bidra til at dette blir et helt faaantastisk arrangement. Arbeidsmengde tilpasser vi etter det hver enkelt har mulighet til, så du behøver ikke å være redd for å få tildelt masse arbeid som du ikke har tid til.

Vi lover fart og moro uttaler Thorbjørn Merkesdal leder av Ullensaker Sykkelklubb

Full artikkel fra Sykkel.no