Triatlon

Vi er en gjeng som trener variert og mot forskjellige mål, alt fra de som trener variert fordi det er gøy og til de som har et ambisiøst konkurransemål. Selv om vi trener mot forskjellige mål ønsker vi at vi kommer sammen og kan trene, dele erfaringer og konkurrere på samme arrangement når det er mulig. Vi bruker vår Facebook gruppeside til daglig kommunikasjon i gruppa.

Det varierer en del på hva den enkelte gjennomfører av egentrening og oppsatte fellestreninger.  Som du vil ser under så kolliderer en del av oppsatte treninger på tvers av disipliner, så den enkelte må velge det som passer den enkelte. Møter du opp på noen av fellestreningene som ramses opp under, møter du ganske sikkert noen av oss.

Tirsdager:

UCK har svømmetrening på Jessheimbader kl 0600. UCK har sykkeltrening kl 1800 fra UKI, her kan du bli med en gruppe som passer ditt nivå for sykkel. Løpegruppa Jessheim har intervalltrening kl 1800.

Torsdager:

UCK Triatlongruppe kjører tempoøkt på Blikkvegen kl 1800 fra UKI. Løpegruppa Jessheim har Løpetur kl 1800.

Fredager:

UCK har svømmetrening på Jessheimbader kl 0600

Lørdager:

Nannestad Svømmeklubb har svømmetrening for Triatleter kl 0800. Løpegruppa Jessheim har intervalltreninger kl 1000.

Søndager:

UCK har langtur på sykkel kl 1000 fra UKI. Løpegruppa har langtur fra kl 0900.

I tillegg til overnevnte tider er det som nevnt en del egentreninger. På Facebook siden blir det lagt ut en del innlegg der medlemmer melder om sine treninger for å få med flere på turen/økta.

Vi har også mål om å avholde noen fellestreninger/samlinger i løpet av åres der det vil være treninger av alle tre disiplinene i tillegg til fokus på erfaringsoverføringer.

Vi har også en Strava gruppe for UCK Triatlongruppen der man kan bli med for å inspirere eller bli inspirert.

I forhold de andre nevnte idrettslagene som er nevnt i ukesplanen så har de egne kontingenter for deltagelse. Sjekk nevntes info eller spør oss i UCK så svarer vi etter beste evne.

Tommy Viken er kontaktperson for UCK Triatlongruppa, har du spørsmål eller lyst til å bli med så ta gjerne kontakt på mob: 41 44 75 88 for en hyggelig prat.