Lørdag 15.oktober er det klart for kick-off for 2023-sesongen

Her vil du få informasjon om alle grupper og planer som er lagt for vinteren og neste sesong, og her er det muligheter for å finne et tilbud for de aller fleste!
Møt opp og hør hvilke tilbud og muligheter som finnes, så håper vi at enda flere av medlemmene våre blir å se på fellestreninger til våren.  🙂

Arrangementet starter kl.17.30 og vi skal være på Lykkebo

Fra ca kl.19.30 fortsetter vi kvelden med årsfest for å feire årets sesong. Her blir det servert gryterett med brød og salat, og kaffe og kake. Ta med det du selv vil drikke.

Om det er allergier vi må ta hensyn til så er det fint om du gir meg beskjed om det ved påmelding.

Påmelding til årsfest gjøres ved å betale 375 kr pr person på Vipps til meg på 93286025.
Her er både nye og gamle medlemmer, støtteapparat, kjærester, samboere, koner og gubber velkomne.

Underveis i festen blir det premiering av klubbmestere og også andre utvalgte gode og mindre gode prestasjoner. 🥇🏆

Det er fortsatt mulig å komme med forslag til kategorier eller personer som du mener bør premieres. Send forslag til meg på sms, eller som svar på denne mailen,  så tar jeg det med til juryen🙂.

​Til slutt vil jeg også informere om at vi er noen i klubben som har tenkt oss til Mallorca på sykkelferie fra 13.-23.april 2023. Det er en helt super start på sesongen å leke «toppidrettsutøver» i varmen, og det er selvfølgelig helt opp til hver enkelt hvor mange mil og timer man ønsker å sykle.
Jeg har vært i kontakt med Kristiansand CK som har arrangert slike turer på våren for sine medlemmer i mange år, og de deler gjerne forslag til ruter med oss om man ønsker forslag og inspirasjon.

Jeg har fått et tilbud på fly t/r med Flyr, inkludert håndbagasje under setet foran deg, kabinbagasje i bagasjehylla og 2x23kg innsjekket bagasje hvor en av de kan være sykkelkoffert (men det er begrenset plass til sykler så det vil være førstemann til mølla for å få det) for 1261 kr pr pers.

For å få denne prisen er vi nødt til å være flere enn det vi er i dag, så hvis du kunne tenke deg å være med så gi meg beskjed så booker jeg for alle samlet.
I utgangspunktet frist i morgen, fredag 7.10. Informasjon er tidligere også lagt ut på uck.no og på facebook.

Flyreisen må betales som bekreftelse på booking, men navn på passasjerer må ikke leveres før nærmere avreise, så skulle noen angre over jul bør det være enkelt å få solgt flybilletten til denne prisen og det er ingen omregistreringsgebyr da jeg stort sett jobber gratis. 🙂 Ikke såå enkelt å finne et like godt tilbud seinere vil jeg anta. Betalingsinfo sender jeg til de påmeldte dersom vi blir mange nok til å benytte oss av dette gruppetilbudet.

Her ble det mye info, og nå håper jeg på minst like mye respons tilbake og at jeg ser mange på Lykkebo lørdag 15.10 både til kickoff of fest.

Hilsen Heidi, for styret i Ullensaker CK