Ullensaker sykkelklubb 2021

Vi satser nå for fullt mot 2021

Det ble avholdt styremøte i Ullensaker sykkelklubb Mandag 05.10.20. Agendaen var sesongen 2021. Vi ønsker å legge til rette for en aktiv klubb, med et tilbud som passer alle.
For å få til dette så håper vi på hjelp fra alle aktive syklister i Ullensaker og omegn.

Vår visjon er «Ullensaker Cykleklub skal være et lag som ved samarbeid og kameratskap skal fremme og ivareta sykkelsporten».

Dette er veldig enkelt og veldig vanskelig. Vi håper at nettopp DU finner veien til trening og ser gleden av å sykle sammen med andre, og at det gode kameratskapet som finnes i
klubben bidrar til en enda bedre treningsopplevelse.

Utover høsten så vil vi gjennomføre treninger stort sett hver tirsdag og torsdag kl 1800 fra UKI. Vi ønsker her å være nok syklister til at vi kan dele opp i 2 grupper etter ferdighetsnivå.
Det vil nok være litt vær avhengig hvem som møter. Men her skal det være mulig å finne noen på sitt eget nivå, eller prøve å utfordre seg litt med å bli med noen som kanskje er enda litt bedre 🙂

I vinter så blir det kanskje også mulighet for å teste den berømte Trondsen løypa på fatbike eller annen egnet vintersykkel. Hvem vet.

Sommeren 2021 så vil vi satse på 4 grupper på landevei.

Lillehammer – Oslo Sub 4.30

Dette er den raskeste gruppa. Her går det fort på trening, og det må påregnes en god mengde trening gjennom vinteren. Vi kjører ikke fra noen på langtur, men er du usikker på nivået kan det være lurt å bli på noen kortere turer først, eller teste nivået i 5.30 gruppa. For spørsmål kan Pål Klethagen, Andre Warming eller Henning Nilsen kontaktes.

Lillehammer – Oslo sub 5.30

I god form, og ønsker å bli bedre? Syklet en del før, men ikke nødvendigvis sammen med andre? Dette kan være gruppa for deg. Her er det også trøkk på trening, og du må regne med at det går unna på intervaller. Denne tiden kommer ikke av seg selv, og det skal legges ned en innsats gjennom vinteren. Det kan bli kjørt noen langturer sammen med 4.30 gruppa. For spørsmål her kan du kontakte Knut Fjeldstad eller Terje Leren.

Lillehammer – Oslo sub 6 timer

Ut på tur, men fortsatt litt fart. Her kan du få en fin tur fra Lillehammer, og gruppa har også ambisjoner om Vättern runden. Ny på sykkel, eller har du hatt noen års pause, dette kan være startgruppa for deg. Denne gruppa oser av rutine. Her er det mer kunnskap om sykler og trening enn du noen gang kommer til å trenge. Kontakt Bjørn Erik Skjerve for informasjon

Tur gruppe

Ut på tur? Dette er gruppa for deg. Ingen blir kjørt fra, og her er det fokus på smil, godt vær og trening. Gruppa har ingen kontaktperson for øyeblikket, men kanskje det blir deg?

Dette er hva vi ønsker å tilby, men da trenger vi at alle aktive syklister i regionen støtter opp under en sport som dessverre sliter med oppslutningen. Vi ønsker å tilby gode treningsopplevelser for alle. Så skal du ut å sykle, ta turen innom UKI på våre faste tidspunkter tirsdag og torsdag kl 1800 og søndager kl 09(10) til våren. Med aktive grupper så er det en plass for alle, og ingen blir frakjørt på trening og får en god opplevelse. Bruk litt tid på å finne din gruppe så kan dette bli veldig bra.

Vis sees på trening
Sportslig hilsen styret Ullensaker sykkelklubb