UCK Klubbritt

På tirsdag fikk alle registrerte voksne medlemmer i klubben, som har gyldig mailadresse i minidrett.no, denne informasjonen på mail. Antall påmeldte har allikevel ikke økt noe særlig, så nå kommer info også her:

Temporittene torsdag 8.september går fra Nybakk til rundkjøringen på Borgen og tilbake til Nybakk. Løypa er 14 km. Det er individuellstart fra kl.18.00 og så blir det lagtempostart fra kl.19.00. Det er selvfølgelig anbefalt å sykle både individuelt og med lag. Hvem du sykler på lag med trenger ikke være avtalt før påmelding. 🙂

Vi har valgt å dele opp i puljer etter hvilken gruppe man har syklet med i år, Express, Rask og Trent, og i tillegg er Tur et alternativ. Har du ikke vært en del av en gruppe i år, men ønsker å delta på klubbrittene, så meld deg på der du tror du hører til. Det er plass til noen biler på plassen ved Nybakk, men jeg anbefaler at man finner et annet sted å parkere om man ikke kan sykle helt hjemmefra. Er sikkert muligheter både på stadion og ved skolen på Borgen.

Fellesstarten torsdag 15.september er ca 43 km lang og går rundt i samme område med start på Nybakk kl.18.00.

Løypa er planlagt som følger: Start på Nybakk. Første runde går til Borgen, høyre i rundkjøringen og tilbake til Nybakk via Gamle Kongsvingervei. Runde 2 går fra Nybakk, Wethalsvegen til Snippen og derfra tilbake til Nybakk. Siste runde starter som runde 2, men på vei fra Snippen mot Nybakk svinger vi av til venstre på Lund og tar Gamle Kongsvingervei til Borgen, deretter til venstre i rundkjøringen på Borgen og til målgang ved Nybakk.

Vi har også her valgt å dele opp i puljer etter hvilken gruppe man har syklet med i år, Express, Rask og Trent, og i tillegg er Tur et alternativ. Har du ikke vært en del av en gruppe i år, men ønsker å delta på klubbrittene, så meld deg på der du tror du hører til. Det er plass til noen biler på plassen ved Nybakk, men jeg anbefaler at man finner et annet sted å parkere om man ikke kan sykle helt hjemmefra. Er sikkert muligheter både på stadion og ved skolen på Borgen.

Påmelding til alle disse tre rittene gjøres her: https://signup.eqtiming.com/?Event=UCK_klubbritt og det er selvfølgelig gratis å delta.

Lørdag 24.september vil det bli arrangert terrengritt. Her skal vi også ha med barna, og satser på et sosialt og hyggelig arrangement med mye folk. Mer info om dette kommer, men hold av datoen.

Om du av en eller annen grunn ikke kan sykle disse rittene, men har mulighet til å delta, så hadde det vært fint med litt hjelp til gjennomføringen også. Gi beskjed om du ønsker å bidra så alle som vil sykle får gjøre det.

Lørdag 15.oktober blir det premiering, årsfest og Kickoff for neste sesong. Det er et kinderegg du ikke vil gå glipp av, så legg det inn i kalenderen så kommer det mer info om både tid, sted og påmelding ganske snart.

For å gjøre premieringen litt ekstra spennende ønsker vi tips til kategorier og/eller personer DU syns fortjener litt ekstra oppmerksomhet (se siste bilde vedlagt). Takknemlig for alle innspill.