UCK Express 2022

Vi er i gang!!!

Vi er en gjeng med kompiser som ønsker å kjøre fort samtidig som vi har det gøy. Ambisjonene er en snittfart på Lillehammer – Oslo på ca 42 km/t. For å få til dette må vi ha en god del ryttere som ønsker å legge ned en god porsjon med trening.

Vi har i dag ca 30 ryttere på blokka som har sagt ja til å være med oss å sykle i år. I ressursgruppa så har vi André Warming, Henning Nilsen, Bjørnar Lindholdt, Morten Land Nilsen, Stein Vidar Karlsen, Lars Petter Musiol, Iver Navestad og Pål Klethagen. Rollene i ressursgruppa er ikke helt fordelt, men her er det så mange med både kapasitet og kunnskap at vi uansett har kompetanse å spille på. Kapteinsrollen vil også avklares i løpet av vinteren.

Vi har en treningsplan fra 2020 som ligger under grupper på uck.no. Denne vil bli tilpasset 2022. Første organiserte utetrening vil mest sannsynlig bli rett etter påske, men flere av oss kommer nok til å ta noen turer sammen lenge før det.

I en avstemning blant de som foreløpig har sagt ja til å sykle med oss så er Randsfjorden, Enebakk, Nordmarka og mest sannsynlig Kongsvinger ritt vi ønsker å satse på før Lillehammer. Vi kan også se på mulighetene for å stille mindre deler av gruppa på enkelte ritt, da det fort kan bli krevende å få med hele laget på alle ritt frem mot styrkeprøven.

Fra etter påske så vil du alltid finne representanter for express gruppa på UKI arena på klubbens faste treningstidspunkter som er kl 1800 tirsdag og torsdag, og kl1000(09) søndag. Har du aldri vært med oss på tur før er du hjertelig velkommen, men er du usikker på nivået så anbefales det oppmøte på tirsdag ellers torsdag for å kjenne på nivået. Da kjører vi stort sett kortere drag i nærområdet, og det er vesentlig bedre å få hammeren på blikkvegen enn i nord Odalen 😉

Men vi har plass til alle som ønsker å prøve seg, og vi trenger flere sterke ryttere. Så ikke vær redd for å kaste deg med om du tenker dette er noe for deg. Dette er et nivå som er oppnåelig for de fleste som legger ned en solid jobb gjennom vinteren og som vet hva lagsykling dreier seg om.

Vi kjører ikke fra noen på langtur, men du må regne med å dette av på intervaller for så å bli hentet opp igjen når draget er ferdig.

Vi sees på trening til våren!!