MTB Rask gruppe

Klubbritt terreng lørdag 24.9

Hei.

Da nærmer det seg siste klubbritt for i høst og det finner sted førstkommende lørdag som tidligere annonsert.

Start og mål er ved Algarheim skole hvor vi har varm grill med pølser, boller og brus, og tilgang på garderober så man kan dusje og skifte etter gjennomført ritt.
Løypa for de voksne er totalt 25,5 km og går 3 runder over Brennifjell (totalt antall høydemeter er 162, så så veldig høyt fjell er det ikke). Om du ønsker å delta men syns at 3 runder høres mye ut så kan du velge å sykle 1 eller 2 runder, bare gi beskjed.

Start for de voksne er kl.11.00.

I tillegg til klubbritt for de voksne blir det også ritt for barn og ungdom. Dette starter kl.12.30 og vi håper at flest mulig av de som sykler kl.11 blir igjen for å heie.
Det vil være ulike løyper for barna så de største får en lenger og mer utfordrende løype enn de minste.
Premie til alle barn/ungdom som deltar, og man må ikke ha deltatt på årets sykkelskole for å være med på rittet.

Påmelding er mulig helt frem til start, men for å ha litt oversikt over hva vi trenger av mat, drikke og premier er det fint om dere som vet dere vil delta melder dere på på forhånd. Det kan gjøres ved å svare på denne mailen, på mail til post@uck.no, eller på arrangementet på Facebook: https://www.facebook.com/events/1506545326454581?ref=newsfeed(mulig man må være medlem av Ullensaker ck – medlemmer https://www.facebook.com/groups/171871802833429 for å få opp arrangementet)

Håper å se mange både små og store syklister på Algarheim skole på lørdag.