Sykkeltrening for barn og unge

Invitasjon til sykkeltrening 2024Last ned

Vi har etablert en sykkelgruppe for barn i UCK, det har blitt avholdt sykkelskole, samlinger, og etablert aldersgrupper for terreng og landevei.

Oppstart: Fellestrening for barn og unge er torsdag 9. mai klokken 18:00
Oppmøte: Terrengbanen/skateparken ved Gystadmarka Skole

Vi ønsker oss flere ryttere. For at klubben skal få grobunn og vokse trenger vi engasjerte foreldre som kan bidra som trenere og som støtteapparat. Dette er også nødvendig for at vi skal bli en sosial klubb med godt miljø.

Vi i barn- og ungdomsgruppen har som mål og ambisjon om at alle skal føle seg velkommen og trygg, vi skal i fellesskap skape trivsel og glede for sporten og klubben. Sykkelsporten er veldig individuell, vi vil gjøre det ytterste for at hver enkelt får mestring og utvikling i forhold til nivå og ambisjon. Vi ønsker og gi alle et dekkende behov, og det oppfordres til de mer aktive rytterne å følge treningsplaner som blir gitt og delta på ritt. Vi i UCK Barn- og ungdom ønsker å legge til rette og være deltagende for våre utøvere, det er viktig for oss å fremme et godt samhold og miljø, dette innebærer enkle sosiale tiltak, reise på turer og delta på felles ritt -men vi trenger da tilbakemeldinger for ønsker og behov.

«Ullensaker Cykleklub skal være et lag som ved samarbeid og kameratskap skal fremme og ivareta sykkelsporten». Denne formålsbeskrivelsen ble laget da Ullensaker Cykleklub ble stiftet 2. desember 1934. Den er like aktuell i dag, ogkarakteriserer et av Ullensaker CK`s mål om å gi et tilbud til alle aldersgrupper og tilpasset ulike nivåer. Å fremme et godtmiljø samt å sikre breddeidretten er et annet viktig mål, som ivaretas ved at klubben organiserer sykkelaktiviteter innenfor dealdersbestemte klassene, juniorene, seniorklassene, turklassene og triatlon.

Husk også før trening:

  • Sjekk over sykkel før avreise hjemmefra, alle sykler skal være i teknisk stand.
  • Husk hjelm og drikkeflaske.
  • Lurt å ha med egen slange i tilfelle punktering.
  • Riktig bekledning i forhold til vær og vind.
  • God og mett.