Cycling

TRENING!!!

Endelig kan vi begynne å trene sammen igjen. Fra og med tirsdag 11.05.21 starter vi opp igjen med trening fra Gystadmarka skole.

Våre faste treningstider er som vanlig tirsdag kl 1800, torsdag kl 1800 og søndag kl 1000(0900 når det blir varmere i været)

Vi ønsker alle velkommen på trening, vårt ønske er at dette skal være en sosial arena uavhengig av sykkel og prestasjonsnivå. Ønsker du en rolig tur i skogen, så møt gjerne opp uansett, kanskje er det flere som ønsker å være med nettopp deg på tur.

Vi har fortsatt et høyt smittetrykk i kommunen, og alle som deltar på trening har et ansvar for å ikke møte om man har luftveissymptomer eller er i karantene.

Presiseringen fra Ullensaker kommune skal overholdes

Fra og med tirsdag så vil det organiseres trening for 2 nivåer på landevei. En gruppe for de som ønsker godt trykk på trening, og her må det påregnes at det går forholdsvis fort. En gruppe for de som ønsker en noe rolige tur, men fortsatt godt treningsutbytte. I tillegg så ønsker vi å kunne tilby trening for et nivå mellom disse, men dette kommer vi tilbake til når vi får på plass en kontaktperson for gruppen.

Ta kontakt med Bjørn Erik Skjerve om du ønsker å vite mer om trening med turgruppe, eller ta kontakt med Pål Klethagen om du ønsker mer informasjon om trening med rask gruppe.

Vi sees på trening 🙂