Minneord Ragnar Fjellheim

Det er med stor sorg vi har fått beskjed om at Ragnar Fjeldheim har gått bort en måned etter kreftdiagnose.

Han ble raskt dårligere og hans gode venn Arnstein Sevilhaug og Håvard Østmo var og besøkte han på mandag og allerede onsdag gikk Ragnar bort. Ragnar Fjeldheim var aktiv i UCK siden åttitallet og Arnstein kan fortelle om mange gode sykkelopplevelser i Norge og over grensen. Blant annet syklet de Cykelvasan, Vatternrunden, Birken på sykkel og ski, Nordmarka Rundt, Savalen-Oppdal, Trollmaraton, Skarverennet, Oslo-Lærdal. Dette er bare et lite knippe! Trondheim – Oslo flerfoldige ganger, og han oppnådde 17 merker i Birkebeinerrittet. Det han manglet i sitt «premieskap» var vel merke i Birkebeinerrennet .

Det var ikke bare selve syklingen som var viktig for Ragnar i UCK. Han bidro mye sosialt, hadde et stort nettverk i klubben og hjalp til når noen behøvde hjelp med sykkelen. Flink med teknikk og et stort hjerte, det hadde han. Derfor var han også ofte å se på dugnad i klubben og hadde ofte kontroll på tidtaking.

Ragnar Fjeldheim ble 75 år gammel. På vegne av Ullensaker Cykleklub takker styret for gode minner, fine sykkelopplevelser og den tiden han delte med oss. Vi kondolerer til hans nærmeste og etterlatte.

Styret Ullensaker Cykleklub»