Landeveissesongen er godt i gang

Vi har i år 3 aktive grupper på landevei med forskjellig målsetting.

Expressgruppa har allerede syklet Enebakk i tillegg til at vi stiller fullt lag på Nordmarka, Randsfjorden og Lillehammer – Oslo. I tillegg så kommer flere medlemmer av gruppen til å stille opp på CERES – rittet og Jotunheimen rundt. Det kan hende vi finner på noe annet gøy utover høsten også.

På Enebakk rundt kjørte laget inn på tiden 2:06:55. Vi var 26 til start og hele 23 ryttere kom samlet i mål!! Vi håper å stille enda større lag på de gjenstående rittene i sesongen.

Rask gruppe komme i år til å samarbeide med Eidsvoll sykkelklubb om å stille lagt på Lillehammer – Oslo. Dette laget ønsker forsterkninger, så om du har et ønske om å bli bedre på sykkelen, komme i bedre form og være med på et nivå som er oppnåelig for de fleste som legger ned noen timer på sykkelen ta kontakt med Are Kirkemo eller Haakon Lunde.

Trent gruppe har også gjennomført Enebakk rundt. De fullførte på 3:14:41 og kom i mål som en liten samlet gjeng som kjempet seg gjennom ikke helt gunstige vindforhold utover mot Enebakk. I tillegg så stiller de lag på Randsfjorden, og er godt i gang med planlegging av sesongens hovedmål som er Vättern rundt i Sverige.

Fornøyd gjeng etter målpassering
Rulla flyter godt utover mot Enebakk. Men her er det plass til enda flere.

Ullensaker sykkelklubb er en aktiv klubb, med mange fine folk. Å delta på trening med oss skal være en god opplevelse om man velger en gruppe som er tilpasset sitt nivå. Vi ønsker mange flere ut på tur sammen med oss. Ta kontakt via medlemssiden på Facebook eller med et av styremedlemmene om du ønsker mer informasjon om trening eller ritt sammen med oss.

Vi sees på trening!!!