TO Express

Expressen Trondheim – Oslo 2018

TO Express

UCK Expressen 2018

Ullensaker ekspressgruppe satser stort i år med rekord tid på under 14 timer på Trondheim- Oslo.
Dette er tider som kan konkurrere med topp plasseringene. De som har stått i spissen for å oppnå dette er: Jørn Øveraas, Jon Arne Krogsæter, Per Christian, Eidevik og Pål Kristian Eggen.

De har jobbet hardt med å bygge et veldig spennende lag for Ullensaker CK, og kanskje med en mulighet til å bli historiske i Ullensaker CK med å nå en topplassering.
Den unike måten vi har satt sammen laget på, har gjort at ryktene har spredt seg til andre sykkelklubber på Romerike og omegn. Mange av de andre lagene som satser til T/O har begynt å følge med på Ullensaker CK som et konkurransedyktig lag og som en stor konkurrent

Vi har flere ambassadører i UCK laget som kjenner mange gode syklister i sykkelmiljøet. Dette gjør at vi har klart å sette sammen, muligens, det sterkeste laget UCK har hatt gjennom tidene.

Dette er god markedsføring for Ullensaker CK, som kan resultere i flere medlemmer i fremtiden. Vi har også klart å sette sammen et stort og bra støtteapparat som skal bistå Express gruppen.

Det er i tillegg ordnet flere sponsorer, av de er: Ullensaker CK, Rognstad VVS og Duke Sport som har bidratt til å redusere kostnadene til Express laget. Vi setter veldig stor pris på dette og ønsker å sende en spesiell stor takk til klubben og Rognstad VVS.

Dersom det er flere gode kandidater som ønsker å bli med på denne utfordringen, er det fortsatt mulighet for det, men i en tidsbegrenset periode.

Ta kontakt med Jørn Øveraas (jorn@akershus-elektro.no) eller Pål Kristian Eggen (pal.kristian.eggen@elektroskandia.no)